2013. augusztus 22., csütörtök

Megszólal Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra sajtósa

A hírességek sikereiért rengetegen dolgoznak, menedzserek, producerek, sajtósok. Ferenczi Orsolya minden titkát ismeri Szinetár Dórának és Bereczki Zoltánnak.

Hogyan lehet valaki igazi sztár, és hogyan kell ezt a státust minél tovább megtartani? Nos, a választ Ferenczi Orsolya biztosan tudja, hiszen az ő segítségével vált népszerűvé a Szinetár, Bereczki páros.

Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.

A színészek szakítása a tavalyi év legnagyobb magánéleti botrányának számított, megsokszorozva ezzel Orsi feladatait.

Több tucat címlap, megszámlálhatatlan interjú és fotózás, koncertek, színházi előadások színesítik életüket, miközben paparazzik lesik minden mozdulatukat. Bereczki májusi szülinapi koncertje után viccesen úgy nyilatkozott, hogy menedzsere nélkül azt sem tudja, hány órakor keljen reggelente. És ez majdnem így is van.

5 remek musical kiadvány
MUSICAL ROCKOPERA - Jézus Krisztus Szupersztár 2010 Madách színház /2cd/ CD
MUSICAL ROCKOPERA - Spamalot /magyar/ CD
Vizy Márton - Tóth Dávid Ágoston - Én, József Attila - Musical József Attila verseire - CD
Az Operaház fantomja (film-musical) (DVD) /DVD/
BERECZKI ZOLTÁN ÉS SZINETÁR DÓRA - Musical Duett 2. CD

A menedzser és a színészek mindennapjait nagyban megkönnyíti egy speciális online naptár, mely mindhármuk számítógépével összehangolt, így ha egyikük rögzít egy programot, azt azonnal látják.

Ebben nemcsak a fellépéseiket, fotózásaikat időpontjait, helyszíneit tárolják, hanem gyermekeik és önmaguk külön programjait is, hogy pontosan tudják ki, mikor hol tartózkodik és mikor szabad.

A teljes anyagért klikk.