2013. június 28., péntek

Megható videós összeállítás az Operettszínház évadzárójáról

A Budapesti Operettszínház évadzáróján, a Deák Palotában a színház által jelölt, és a nézők által kiválasztott művészek átvehették a Csillag-díjat, Kerényi Miklós Gábor direktor pedig értékelt, s beszélt a következő évad világsikerű darabjairól!

A Budapesti Operettszínház az évadzárón második alkalommal rendezte meg a Csillag-díj átadót, melynek műsorvezetője ezúttal Szendy Szilvi és Dolhai Attila volt. Az elismerést a Blikk segítségével a közönség szavazatai alapján ítélték oda a művészeknek, a darabokban nyújtott teljesítményük elismeréseként.

Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.

Az év felfedezettje Gömöri András Máté lett Rudolf szerepéért, az Elisabeth-ben és Boriczért az Ördögölő Józsiásban, a legjobb női karakterszereplő a Kossuth-díjas Lehoczky Zsuzsa a Marica grófnőben nyújtott Bozsena alakításáért, a legjobb férfi karakterszereplőnek járó elismerést pedig Földes Tamás vehette át, az Ördögölő Józsiás Lámszájáért és a Ghostban alakított Kórházi Szellem szerepéért.

A legjobb női főszereplő Peller Anna lett, szintén egy "Ghostos" szereppel, Oda Mae Brown megformálásáért kapta a díjat. A legjobb férfi főszereplő Mészáros Árpád Zsolt lett az Ördögölő Józsiás főgonoszaként, a Csillag-díj Bakszén megformálásáért járt.

Az újonnan létrehozott Backstage-díjat Angyal Márta rendezőasszisztens kapta, a kollégák szavazatai alapján.

Lájk lent, ha szeretsz az Operettszínházba járni.